Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ova mala strasno simpaticna...talentovana je, harizmaticna i preslatka! A u Friends with benefits je pokazala da ima bas lijepo, zdravo i skladno tijelo. Sta me briga je li Jevrejka ili Marsovac.
uspjela je zato sto je jevrejka...svugdje uspijevaju samo ih dalje od gasa....
@qwe - jaro, sad otvori taj link sto si nam dao pa ispod tog dijela koji si nam citirao procitaj poglavlje \"Under Stalin\". A za slucaj da neces, evo ti iz tog dijela jedan citat od mene: Communist antisemitism under Stalin shared a common characteristic with Nazi and fascist antisemitism in its belief in \"Jewish world conspiracy\". Nego, kako vidim po ovim vasim idiotskim komentarima, ovoj djevojci i njenoj porodici ni u BiH ne bi bilo bas ugodno.
Ljotić, Nedić, Mihajlović, ne zna se koji je veći zločinac. Divan narod ti \'Srbi\'.
Niko nije bio tako efikasan u tamanjenju i protjerivanju Jevreja kao srpski SS, tzv. \'Nedićevci\'. A po metodama se mogu mjeriti samo sa titinom UDB-om. p.s. Ernest Beider, Jevrej iz Hrvatske, bunio se protiv kršenja vjerskih prava u Srboslaviji, 1980. bačen kroz prozor sa drugog kata.
\'\'na goli otok su se slale pristalice staljina\'\' Što je najgore sad balo misli da je pametan i sve ono zna...
Pa i Tito i Titići i dan danas tvrde da su nekakvi antifašisti a svi znamo da su obična naci bagra i kako je bilo manjinama u Jugoslaviji, kao i onima zakonom zabranjenim u tov blijedoj kopiji Hitlerove Njemačke.
Ti kao pripadnik naroda čiji je glavni grad Beograd prvi judenfrei gradu CIJELOJ Evropi nisi kompetentan i o čem da razglabaš, izmetu genocidaški. Bolje ti je zaguglaj film \'Besa\' da naučiš nešto o tome kako su Albanci MUSLIMANI spasavali Jevreje pa je Albanija bila JEDINA zemlja u Evropi sa većom jevrejskom populacijom nego prije rata. Ti ćeš ikom i o čem prdit, virusu pogani.
Što volim kad prekjučer rođeni balavci krenu pametovat o Golom, a ne znaju ni gdje su sve šuplji.
Jevreji drze holivud lako je tebi mila kunis
Uhhh... Pojeo bih joj g.ovno k\'o cevap :)
Vidim da ti ni u Bosni ne bi bilo ugodno.hehe.
Kakve veze ima sto je jevrej, sta vam je.
hahahahahahaha,eno jedan \'obrezovani\' bosnjak sto dade sebi pridjev englez da bi se valjda bolje osjecao znajuci svoju velicinu strumfovima do koljena kaze;tito slao jevreje na goli otok??? hahahahahahahahahaha.....jadno dijete propalog abortusa i ne zna da je upravo tito jedine saveznike imao u istima,sta alijina tespih propaganda uradi od jadne djece...
joj kako bih je nabio...
Mel Gibson, jedini čovjek s mydima u Holiwoodu. On kaže ono što ih većina misle.
u HOLIVUDU više nema ni jednog glumca a da nije JEVREJ ;-) tako da vas vise ne iznenadjuje kad ovako saznate da vam je omiljeni/na glumac glumica izjavi da je Jevrej-ka :-D