Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njegov problem.....sam je sebe unistio.....sad nek se bori kad je vec tako tesko.....
Upravo tako amrra!Sto se dijece tice,svi komentari su suvisni,prije svega ni on sam nije crn,a kad dva crnca mogu dobiti bijelo dijete,zasto ne bi i crnac i bjelac.Nije mi jasno zasto ga medije ne ostave na miru?Covjek je zaista bolestan i mislim da je ovo bilo drsko od strane novinara!
ma on je i dalje zvijezda nad zvijezdama, nikad se nece pojaviti pjevac koji ce imati njegov uspjeh....
dva bijelca mogu dobiti crno dijete, kao i što dva crnca mogu dobiti bijelo dijete. naravno, ako su imal pretke koji su bili druge rase (čitaj- nose genetski kod druge rase). izgleda nekad vara hehe. proguglaj malo :) a ovo je naročito zanimljivo :D http://www.dailymail.co.uk/news/article-377839/Black-white-twins.html no naravno to nema veze sa tekstom i slikom djece iznad!
fyi...djeca su usvojena. bye
to nisu i prosto je nemoguce da su njegova djeca. Djeca od bracnog para razlicite rasne pripadnosti NE MOGU imati gene samo jedne rase. Sto znaci nemogu biti cisit bijelci ili crnci. Znam to iz licnog iskustva jer mi je zena iz Brazila.
to je ono, da bog da ti zena rodila crnche :) HAHA u ovom slucaju obratno? ili?
plasticna operacija
A otkud njemu bijela djeca? Xaxaxaxaxxa!
Bog ti podari sve a ti neznas da iskoristis- ubijes se radije