"Iskočio iz kombija"
0
Michael Jackson je živ?
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je ziv,nadam se,Michael!!!!!!!
lazes duso lazes zlatooooo lazu i mediji
Mediji su mi se popeli na neku stvar sa ovim čovjekom. Pustite ga nek počiva u miru.
šta mrtav eno ga trči po menhetnu raznosi somune, the somun delivery vidio ga ahmo jučer što je lani ošo u ameriku pričo mi ekrem jučer kad smo cijepali drva
pa jel to niste znali da je michael ziv. ima veceras sastanak sa cericem.treba hodza da ga lijeci.da istrebi iz njeg sihire.jer je bio pod sihrama..
ljudi ja vjerujem u ovo. Michael je vazda bio budala i uvijek je imao svoje fiks ideje. bio je uvijek lud i extravagantan, pa sjecate li se spota moon walker i hodajucih mrtvaca. sudili su mu mnogo puta, skoro pa bankrot pedofilija itd... ja mislim da je ovo samo dobro iscenirano. kralj popa je ziv. kakvi apaurini kakvi sedattivi kakvo srce... Samo ako je fakat ziv, neka popuste tog jadnog dr. sto ga optuzuju za njegovu smrt...
ahha ziv je.. ziv!! isto ko 2pac, ko elvis.. yea man, america zivi u tom svijetu, starwarsa, x-mana, supermana, betmana, umisljenom svijetu nicega..volio bi ih malo isamarat da doznaju sta je realno..
http://ismichaeljacksonstillalive.com/
jasno ko dan, .. ziv je, ziv je, ziv je .... ebem was u glavu mutave
a da li ga je neko vidio mrtvog?
Ja sam video Tita! Lepo obucen u dugom mantilu,malo je smrsao. Reche mi, na jednom tajnom ruchku,tacno je znao koji ce politicari izneveriti svoj narod. Rakao je,budi komunista ali citaj svete knjige,u njima kaze,mnogi ce se predstavljati kao spasioci ali oni rade za sejtana djavola.
lol... eh gluposti u p.m... matere mi ako ovaj lik sto je ovo postavio nije luud ja neznam sta mu je!
Michael Jackson is such a freak I hear about 500 times a week On every fuc*ing TV screen and every fuc*ing magazine Yea,sure we liked him for a while Back then when he was in style But someone said that he\'s a pedophile And fuck*ing boys is what makes him smile !
Vidio sam Elvisa.
ne vjerujem ja u ovo previse je ocito, a neko ko lazira svoju smrt to ne bi dozvolio