Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih zena...kad ih jebes nevalja a kad ih ne jebes opet nevalja....drkanje je najbezbednije
Pa nije se jednom desilo da optuze lazno covjeka za silovanje
To se silovanje odma prijavi, nije kad karijera opadne pa neznas kud i kako
Alyssa Milano... još uvijek bomba :) E sad što se tiče svih ovih žena, fakat je upitno koja govori istinu a koja ne - pogotovo na netu gdje mogu biti i lažni profili iz kojeg god razloga.
http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/heidi-klum-und-zwei-andere-schoenheiten-kuessen-harvey-weinstein-200558466-53543480/2,w=993,q=high,c=0.bild.jpg
Al je dobra braco moja mila....💣💣
Čisto sranje.
ako ste imali seks sa nekim, to ne znači da ste silovane
http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/heidi-klum-und-zwei-andere-schoenheiten-kuessen-harvey-weinstein-200558466-53543480/2,w=993,q=high,c=0.bild.jpg
Istrazivanje je pokazalo da je jedna od najcescih zenskih mastarija silovanje, pozivam sve zene sa takvim mastarijama da se javno izjasne na zadovoljstvo svih.
Koji bolesnika na ovom klixu.. nanomesh, cooper, ban - treba da se stidite. Šale su vam neukusne a mozgovi zakržljali.