Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super idea, svaka cast
Taman se sad zatvara u Sarajevu muzej, mozete se tu smjestiti, svakako nema korisnih stvari kroz historiju koje su zene uradile sem davanja vagine i izazivanja ratova radi davanja vagine kome nisu trebale :D
Zenska istorija? = 0
Sjajna glumica,osoba,jedna od rijetkih u svijetu filma koja dostojanstveno i superiorno predstavlja ženski spol.Uporedite samo sa onim otužnim spiskom ovdašnjih \'\'pušačica\'\' takozvanih \'\'diva\'\' čija su imena nabrojana povodom promocije nove cigarete.Što rekli Nadrealisti: Ja diva i govana!
prema bibliji nije žena izvor prvog grijeha, nego zmija tj. zlo!
pa i prema bibliji je zmija....opće obrazovanje?
Prema Bibliji, da jabuka, na koju je nagovorila Adama. Prema Kur\'anu, zena nije izvor prvobitnog grijeha, vec je zmija oboje, i Adema a.s. i Havu prevarila.
prvi eksponat će biti jabuka