Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stara pozerka
Bolje ona izgleda sa 70 nego neko sa 30
kad malo bolje pogledaš, vidiš da je baba. Sve možeš ali na kraju te vrijeme pojede.
čemu ovo?
@C.S: mali limit hahaha sve znaš...dabome da bi nedostajala(nje fraza iskren sam )....nema više opuštene komunikacije kao nekada i sama vidiš ti i ja tipkamo i još par ljudi naleti u prolazu.Ostali ako nisu banovani zabavili su se o sebi pa ih nema a bilo bi lijepo da su sa nama jer znam da su ispravni i vole druženje.
@C.S. i vrći tu ruku sa kvake nema ti izaći ;).....ovo je naš hotel Kalifornija ....you can check out any time you like, But you can never leave.....hej šalu na stranu čuvaj mi se pa se čujemo ...begam sad zzzZZZ ugodna ni noć zlico...noćkaaa :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Vala svaka ti cast!
Klix, valjda u sedmoj deceniji života...
I nana joj je ovako 😂
Pa hrgo bi je dok se ne kremira elmemi
jesul ovakve babe tamo gdje idu ovi nasi "medicinari" da ih paze, maze??
Sta je ovo, za noc vjestica se ubila. Stara suhopicka.
koji bolesnici i ovi sto se slikaju i ovi sto ovo gledaju..baba babetina
bolje jedno vruce pivo nego cetri ladna
u kojim slavnim filmovim je glumila
@odisejhomerov Body Double od Briana de Palme je vrh, Stormy Monday, Forever Lulu, Nobody's Fool, imala je i onu komediju sa Ed Harisom na fazon Zgodne žene, ne mogu se sjetiti naziva ... nije da baš nema iza sebe biografiju, više zvijezda 80 i 90ih.
Okolo kalaj unutra belaj .
Mama koju bih rado 🍆🤔😂