Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ga postavi na market.ba
Gibson je kralj al ga treba strijeljati, rastaje se sa zenom i sedam sinova. mislim sve ok. mozda je obostrana kojekakva krivica ali hej 28 godina i ovako lijepo imanje. pa molim te. hoce pitu nad pogacom. poletio sa nekom tamo pjevaljkom i rusije. opravdao je musku ruznu stranu.
@Vitamin C lol!!!
fantasticna je...
Rekao je Allahov Poslanik, Muhammed, s.a.w.s.: \"O skupe, ima o­nih koji su priznali vjerovanje jezikom, ali iman im još nije ušao u srce! Ne ogovarajte muslimane i ne istražujte njihove negativnosti, jer o­naj ko bude istraživao mahane brata muslimana, Allah će istraživati njegove, a kome Allah bude istraživao mahane razotkrit će ga i osramotiti makar i u njegovoj kući.\" Hadis bilježe: Tirmizi i Ebu Dawud
Prodano! A kome drugom nego Brankovicu
Ja bi ovo sve posjeko , jedan dio izbetoniro, a drugi posijo krompir
Kontam da predložimo vladi KS da onim firaunima iz Butmira kupi ovo. Valjda nije vodozaštitna zona, ha?
fali mi još 34.998.000eur da ovo pazarim, pa ako bi mi ko imao posuditi, vratit ću mu kad dobijem platu
Nek ga vala nikad i ne proda. Ostavlja zenu nakon 28 godina braka i sedmero djece radi ruske fufice koja se zaljubila (al u Liburgu) u njega i cini ga sretnim. Ne bi mu ga kupo da je za 100 maraka, konj jedan. Zena zna sta je sve s njim trpila i sad poletio za piletinom, budala.
E bas mi ga nesto zao sto ne moze prodati,sigurno skapava od gladi jadnik.
Sa-x stavio galeriju za zainteresirane kupce iz Bosne.
Tesko mi sto ne moze da proda, ipak je on fin...