Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to da poznate licnosti imaju to precutno pravo da krse zakon. Ako poznati uzimaju drogu, pa to i priznaju na televiziji, javnost kaze kako je njima tesko, kako im treba pomoc. Ja kad bih rekao da uzimam drogu, uhapsili bi me, moju izjavu uzeli kao priznanje krivice i bio bih kriminalac... Zasto sad ne uhapse ovu glupacu?
kako se kaže kad bolestan čovjek ima sex: hasta ga vista 😉
Kad pogledas sta ti je partner spreman napravit i toliko te unistit- bjezi zeno! Nevolim kad se mi muski ovako odnisimo prema zenama... P.S. clanak je pun gresaka- sramota!
sad će kao i o'connor da pređe na islam i napada belce
Ma da je meni da imam keša za bijelo, ne bi se uopšte žalio.
Da si ti se pokusala ubit ti bi se ubila ,ima milion nacina da se ubijes ako to istinski zelis al pricat da si se htjela ubit samo da dobijes medijsku paznju je dno dna a ima ih takvi puno. Sto nisi ko Severina objavila video i dobila bi naj bolju medijsku paznju.
zavisi koliko je linija duga!
I Aca Lukas je priznao pa se ne hvali.
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Idem da ==>> www.Frilissa.ga
Cuj 6...
Dobro sam napisao na onaj clanak da se ponovo okupljaju. Sta je fukse, fali para ??
Kako kazu ovi nasi nitro vjernici "dosla na tobe" Sve do sada sto je radila se ne broji. Sad sam fina, majke mi!
I ona se stisnula, nema nista od 6 linija.
Primjer vijesti koja nikog ne zanima i koje inače ne treba objavljivati. Ona jadna smrkala jer bilo joj tesko, sad ne smrce i dobro se osjeca. Genijalno.
sta hoces sad, da pustimo suzu