Opreznija prilikom snimanja filmova
12
Megan Fox: Sada sam majka i ne želim svakakve uloge
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veze ima što je sada majka, već je imala \'svakakve\' uloge, bile novije ili stare, njeno dijete će ih gledati....ccc
novopečena majka, sad će gurat kolica ko ove po gradu ne dajući nikom drugom da prodje...cccc....kao da je samo njeno dijete centar svijeta...cccc...dobro, a poslije će ova gospoja Megan u 50-oj godini razmisljat da je jos sexi i da treba da se pokazuje...sve se ponavlja istorija...fuj!
I ja sam sada babo I ne bi te zenio vec bi te samo zegao
Pa bolje ti je sad kad je djete rodjeno, nego ovako kad ostari gledajuci dosadasnje scene kontace ciji li sam.
ko te je.b.e, da mu pop.ušim
i ti svoje sto si snimala snimala si... ...dok si bila sama i bez djeteta bila si hit momcima po svijetu balili smo na tebe...i dok se nisi posvadjala sa spilbergom tj pljuvala ga dobijala si samo hitove i visokoproracunske filmove...od tada tvoja zvijezda gasi... ...a pogotovo sad udata imaš dijete...a dosla nam nova MILA KUNIS hihi :-) volim ovo ko kad po tekucoj traci se stancate
Mama galami na svoju cerku. Takva ti je danasnja omladina. Imas 15.godina, a svako vece s`drugim momkom u diskoteci. A mamin 30-eti rodjendan zaboravila? PS. Na temu, lijepa zena, bila i ostala.
To malo golotinje nije nista naspravm tvojih silnih i presilnih plasticnih operacija. Mislim da ce se tvoj sin sutra zbog toga vise crveniti.
...rek\'o, da nije sunčanica...
...jel\' tebi dobro sabahom ? :)
i ne znam sto ja ovo uopste komentarisem
i ne znam kakva je to vijest pa da bude na portalu
i kakve sad to ima veze sto si majka