Opreznija prilikom snimanja filmova
12

Megan Fox: Sada sam majka i ne želim svakakve uloge

Klix.ba
Glumica Megan Fox je priznala da sada mnogo opreznije bila svoje filmske uloge. Ova 26-godišnja glumica, koja je u septembru ove godine rodila svoje prvo dijete, je rekla da sada više ne želi da snima filmove u kojima je previše naglašen njen seksipil i koji otkrivaju previše.

Fox, koja je ranije bila model za donje rublje Armanija i koja je 2008. godine proglašena najseksipilnijom ženom na svijetu, je rekla za The Sun: "Kada imate dijete to vam promijeni perspektivu kada je u pitanju seksipil na filmskom platnu. Od sada ću biti mnogo opreznija prilikom biranja uloga, jer već sada razmišljam o tome kako će izgledati sve kada moj sin Noah krene u školu i kada mu prijatelji budu pokazivali moje fotografije u bikiniju ili nešto slično. To će za njega biti zastrašujuće. To će me spriječiti da ponovo napravim neke izbore koje sam ranije bez problema pravila."

Fox se 2010. godine vjenčala sa Brianom Austinom Greenom, a sinovo ime je izabrala jer se ponovo prisjetila svojih korijena i odgoja.

"Tokom ranih dvadesetih godina sam prošla kroz neku fazu. Smetao mi je način na koji sam odgojena i nije me interesovala religija. Sada kada sam u braku i želim svoju porodicu, vratila sam se na staro", kazala je Fox.

Fox je također priznala i da je pokušala sama da odgaja svoje dijete, ali da je na kraju ipak morala zaposliti dadilju.

"Imati dijete je zaista teško. Tu ima toliko posla. U početku sam se precijenila i nisam željela nikakvu pomoć. Nisam znala koliko je teško imati dijete. Cijelu noć ste budni. Rijetko spavate. Cijeli život morate posvetiti toj maloj osobi. Na kraju sam morala unajmiti pomoć", dodala je Fox.