Priprema za novi film
0
Matthew Fox smršao i nabacio mišiće
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hemija,hemija ,nista vise :D
Čuj hemija, steroidi... HAHAHAHAHHA! Jadni neuki narode! Sramota! Lijepo je onome koji je glup, ali je teško onome koji mora da živi sa glupim.
Ishrana je 70% a vjezbanje 30% misica! ako ste vi jeli plazmu keks i pili litar mlijeka kao sto pfff kaze i ako ste se ubili s bucicama, cardio nista, a onda dosli kuci na maminu sniclu, koja je pohovana, isprzena u pola litra ulja i uz to krompir i pola hljeba.... i hocete definiciju? a jadi moji i sportasa! Za definiciju je ishrana najvaznija, cisto nemasno meso, leso skuhano, teletina ili najbolje pileca ili pureca prsa, krompir samo slatki i to priije podne, riza koliko stane u saku, voda voda voda voda sto vise to bolje i bjelanjak a ne jaje cijelo, BJELANJAK od tvrdo skuhanog jajeta, pojedi 15 ako mozes svaki dan. riza, tjestenina i krompir na minimum i to samo prije treninga, kasnije i navece nikako, ali zato brokula, spinat, sve zeleno povrce u neogranicenim kolicinama, tuna u vodi ne ulju svaki dan. Cardio najmanje 3x sedmicno, ne lagano trcanje kroz vilsonovo nego HIIT trening! Kad vas dvojica podjete ovako trenirati onda se javite ima li uspjeha. Mamina kuhinja ZDRAVO!
Bolje je izgledao prije, :/ . Vidi mu ovi vena i kakav je, fuj :S ccc
Ove dvije slike isto reklama za anabolicke steroide, u fazonu prije / poslije. U svakom slucaju, uzas. Kome je ovo lijepo nek\' se ub.ije.
ZNAČI MLEKO, ZNAČI LITRE I LITRE MLEKA DNEVNO, ZNAČI PLAZMA, ZNAČI JAJE, ZNAČI KROMPIR, ZNAČI ŠNICLA! NARAVNO, STEROIDI SU ZAKON, TO TI JE NAJBOLJE ZA POČETAK, ZNAČI STEROIDI, ZNAČI PRVO MASA JE MASA JE M-A-M-A! http://www.youtube.com/watch?v=kFM5VHH8wNA TADIJA IDOL! ;)
nema ništa od toga kad muško strepi pred špiglom, jal\'on bilder, jal\' baletan, taj je rob teretane cijelog života ja jedem, pijem, je[3em i žalim \'vakve koji nemaju pravog života iscjepaj ta drva, popravi krov itd. pa ti ne treba bildanje momak, sve samo prirodno i da vidiš kako se držiš u formi, a usput uradiš pos\'o koji treba
@ ares Tesko je to objasniti \"sezoncima\", hoce u 2 mjeseca da se pick* lijepe za njih, pa uzimaju kreatin i ostale gluposti.Napuhaju se ko baloni jer su misici puni vode i zato niti jedan na hemiji nece ni u snu potrcati jer zna da ce nestati preko noci. Nama obicnim smrtnicima valja paziti na prehranu, kardio, aerobno, anaerobno, itd
da vam nesto kazem teretana i bildanje je jedan vrlo NEZAHVALAN SPORT... tako teško dobiti a tako lahko izgubiti... samo zahvaliti majci prirodi ili bogu onaj ko ima sam po sebi dobro tijelo i misicnu strukturu... njemu ni teretana puno ne treba niti puno ne gubi... al onaj sto to nema...sje.bat ce se po fitnesima cijeli zivot
veze vi nemate djeco i ne brukajte se preko portala glupim izjavama od kojih se zemlja zatresla pod nogama....
@ denzel to i znaju ljudi koji su se ikada u zivotu bavili sportom. ja jesam i dobro mi je poznato to o cemu pricas. dok sam se bavio sportom (plivanje) i uz to suhim treninzima, \"meo\" sam sve sa stola, poslije sam prestao trenirati i nastavio \"mesti\":) razlika, drasticna. sto kazes, dok se ne pokrenem i ne smanjim dagaru, nista od trbusnjaka (jedino ovi na rukama se koliko-toliko drze), ali da ne znam koliko treniram ne bih imao ovakve misice (oblik, struktura, duzina, itd...itd).
Potpisujem, bavim se sportom 20 godina od malih nogu, ako ne odem u teretanu mjesec dana izgubim pola trbusnjaka.Nikad nisam nista uzimao od preparata niti zelim, ali ovako nema sanse da bi ikad izgledao, ...
FUJ!! Zgadi mi dan ovakav..
pih, nije cemu ovakav
@glembaj upri prstom u jednog jedinog covjeka, koji je normalnim putem postigao ovo sto se moze na slici vidjeti! jedno su sportom i treningom izgradjeni misici, a nesto sasvim drugo ovo sto mozes na ovom liku vidjeti.
a Sarajevo cisto kao Beogradska deponija !