Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao kako je ostario nema vremena za gubljenje, ovako kada vidim crno na bijelo koliko vrijeme brzo prolazi, natjera me na razmisljanje koje su stvari u zivotu prioriteti, jer ne mozes imati sve, ali on je ostario bas
How you doin\'?
Ćuti bre Joey ti si tu da radiš šta ti ja kažem
ne razumijem zbog čega raja komentariše članke sa boli-me-briga stavom, kao recimo norma ovdje. Pa zašto otvaraš i čitaš, ako te boli briga što je matt isfrustriran zbog serije.
Zanima me jos dal\' mu je zbog te frustracije govno malo omeksalo i, nadalje, sere l\' jednom dnevno i ako ne koliko puta onda??? Pa da nastavim zivjeti!
ma nije covjek uopce grohn\'o, jedino sijeda kosa.... a on je zapravo osijedio kao jako mlad, i za vecinu vremena snimanja prijatelja se farbao
How you doin\'?
bas je bila glupa serija
Meni je Joey bila super serija..
Neki dan sam ga gledala na bbc,Joey je za njega teska inteligencija. Bas razocaravajuce :(
muskarci su kao vino.
isti Zika Turkovic
@amra Stvarno si u pravu,e kako vrijeme leti cccc
I ja sam isfustriran zbog skole i sta sad! :\'(
LeBlanc ? jel ovo lik igra LOLa hihiihih
http://q.gs/1663782/videointernethq hvatanje bosa :D