Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iznenada otkazao let ??? zar to nije malo sumnjivo ??? :)
ne bi ti nista sprjecio jer je tvoja vlada srusila nebodere, vidi se da si s planete brainwashed majmuna doso.
kakva konjina.........on bi nesto sprijecio......hahahahaha a bez 12 kasicica kokaina dnevno ne moze ni do wc-a otici s.t.o.k.a. narcisoidna
Podrska talibanima vidim i dalje u bosni ,Eh da hoce njihov zakon doci i u tih 24 % Bosne, da zadnji put vidite sestru kad joj je 14 god. a mamu samo da poznate po mirisu jer je zavijena ko nindza , pa kad seka sjedne u auto da se provoza , dodze murija po nju pa na kamenovanje. e onda ce te plakati za Amerikom i zapadnom Evropom kao u ratu : \"heljp heljp Bosnija Bosnija heljp heljp...
Let #77 American Airlines Washington- Los Angeles = 2.669 miles ili 4295 km = 1 dan, 18 voznje autom non-stop. On se odlucio autom u poslhednji trenutak.
on je katolik iz bostona jbt
http://smjesne-slike.blogspot.com/
WahlBERG prezimena koja se zavrsavaju na -berg su zidovska. Naravno da se \"predomislio\", nazvali su ga njegovi koji su isplanirali to i rekli mu da ne ide na taj avion.
srbi...idi plivajte do krsta u hladnoj vodi
bitch please
pa nisi stiven seagal :))))
BaIije please...
Ono bi nesto sprijecilo, haha... sta to sebi umislja...
Hoće to kad se uživiš u uloge koje igraš na velikom platnu...
Ovaj se kreten nafurao na svoje filmove :D pa konta moze tako i u RL