Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah sirotinje, prezali se ovako javno da nema jadan za hljeba. Al zato su markirana odijela must have.
Kazu ako nemas gucci sako, dior cipele i rolex na ruci nece mikrofon da ti ukljuce, pjevas bez razglasa
a kako znamo za markirana odjela? cisto bacas komentar da ocrnis nekog skime apsolutno nikakve dodirne tacke u zivotu nemas...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poštenije i to nego uclaniti se u stranku
Zeli da bude sretan...i ispunjen.:?
Znači radnici u fast food (pretpostavljam i drugim uslužnim objektima) su dno društva? Jel to poruka? Šta hoće da bude direktor sa 19 godina?
E sine,naradio sam se po pekarama i restoranima,da bi dosao do nekog cilja.Samo vrijedan budi i slusaj samo dobre savjete.
peri sudje, šta ti fali ..
Bolje nego štala ili ovce. Hoćeš 'lakše" novce?
Buraz kako ti pjevaš dobro je te zapalo i to da pereš 😂😂
Nije on pjevač iz Rame nego iz Prozora. Prozor je grad u opstini Prozor-Rama !!!
Bez patnje nema zivota
Tako mlad a tako pe.heder
pa pjevaj u fast foodu dok peres podove ko ti brani
pa sta sad? isto da je sramota raditi u fast foodu?
A u fast foodu je kao sramota raditi? Ti bi da pjevas pa koju hiljadu za noc uzeti i hladiti muda a nek ostali rade po 8 sati dnevno, a ti i ne bi radio ali te nevolja natjerala? Niko od nas ne bi radio da ne mora prijatelju.
Hercegovac koji se preziva Bošnjak 😄 Šalu na stranu ,ali šta sad? Trebali bi ga žaliti? Radi kao i svi mi da plati režije...
Rama nije Hercegovina ni u sali. 100% Bosna.
ne može svak bit dino gremlin
Evo rasplaka me!