Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kurrac je ovo gore u top 5 vijesti pored 3 veoma ozbiljne vijesti o haškoj presudi?
iz dana u dan ovaj KLIX sve viđe iznenađuje nisu normalni :/
BItnije gledati ovog pederka prodane duše.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
para na paru us na fukaru
http://youtu.be/-Vxxan9HILM
Zašto su naslovi tekstova u Showbiz kategoriji uglavnom idiotski?
a gledaj njemu sexy pogleda s pocupanim obrvama...
sto bi nas narod rekao "upala mu kadika u med":)
Sretan je jer ima djevojku sa dobrim tijelom...znači svi oni čije su žene ostarile, rodile djecu, osijedile (ma kako da su dobre suprige, ljubavnice, partnerice) su nesretni. Ooo, kako površan pristup životu.
Kako ove zene ponizavaju. Srave ih na re shows i onda ih oni uzmu ko ropkinje, plus onaj satira kosu.peder.
Nekad pozelim da sam vise volio fudbal, mozda bi postao i fudbaler :))
sve su one nafatale fudbalere :)
Mozes da izgledas kao ribery i sve ces dobit, sta zelis, samo ljubav neces lako nac.
Bas je sretan treba mu kurava! Jebes tu srecu!
Lijep su par Mario i Ann-Kathrin, a ona je iz mog ugla gledanja slatka kao med :)
Nije sve u phichki nego ima nešto i u emocijama, inteligenciji ...
I ja bih je "češao" da imam para kao Mario. Ne bi znala šta je spopalo
Ne znam dokle danasnje moralne vrijednosti idu, ali sve je otislo u p.m. Ako je sreca da imas djevojku koja je manekenka i koja kao i ostale iste, gle kojim slucajem se zabavlja sa nogometasem koji je pun love, a okolo prosipa price da ona ima zivotne ciljeve i slicno onda ja stvarno ne zelim zivjeti na ovoj planeti. Kako nikad da vidimo neku uspjesnu mladu advokaticu, poznatu doktoricu ili slicno da se zabavlja ili da je udata za nekog ovakvog tipa? Nemam nista protiv ovih ljudi, ali su smorile price o nogometasima i manekenkama. Danasnje vrijednosti su toliko s.jebane da se divimo nekome ko nas nema ama bas nicim zadiviti.
Te manekenke se svugdje guraju i imaju pristup gala vecerima pa imaju priliku da upoznaju nogometase, a oni vjerovatno nemaju mngoo vremena da traze advokatice i doktorice. Ova nije nista ljepsa od mene, a i ja bi imala ovako super tijelo da visim u teretani svaki dan, ali nema se vremena...mora se raditi. Ako je njima dobro sa manekenkama, neka im, I one jedva cekaju da upecaju nekoga sa debelim novcanikom.
Hvala Klixu na prosvjetljenju, znaci pod pojmom SREĆA podrazumijevamo samo kesh, zgodne djevojke itd. Nisam znao ranije sta je SREĆA. hvala
Uuuuu ovdje frca romantika na sve strane :)))