Showbiz
16

Mario Götze je sretan čovjek i izvan terena: Upoznajte njegovu djevojku

Klix.ba
Opće je poznata stvar kako fudbaleri imaju najljepše djevojke, a u toj priči izuzetak nije ni njemački fudbaler Mario Götze, za kojeg zaista možemo reći kako je sretan čovjek!

Ovaj dvadesetdvogodišnjak koji igra za Bayern München, u njemačkoj Bundesligi, kao i za njemački nacionalni tim, izgleda da ima razloga za slavlje, kako na terenu, tako i izvan njega. Naime, Mariova izabranica je prelijepa Ann-Kathrin Brommel (24), koja radi kao model za donje rublje.

U nastavku pročitajte pet činjenica o izabranici njegovog srca.

1. Ann-Kathrin Brommel obožava Beyonce!

Sudeći prema njenom Instagram profilu, Ann-Kathrin je opsjednuta slavnom Queen B! Njen je profil prepun fotografija, citata i videa slavne pjevačice.

2. Ova ljepotica naporno radi kako bi izgledala tako kako izgleda

Ann-Kathrin je bila takmičarka za Germany’s Next Top Model, tako da je sastavni dio njenog posla upravo i briga o svom tijelu, koje mora da bude u top formi u svakom trenutku. Njena svakodnevnica stoga pretpostavlja i redovnu posjetu teretani – samo pogledajte te trbušnjake!

3. Ona ne želi biti poznata isključivo kao djevojka Marija Götzea

U jednom intervjuu koji je dala za GQ Germany 2013. godine, Ann-Kathrin je komentirala svoju vezu sa slavnim fudbalerom: "Ne razumijem kako nečija životna misija može biti isključivo to da bude nečija djevojka ili supruga. Ja jesam djevojka Marija Götzea, ali u isto vrijeme, imam i svoje vlastite ciljeve u životu koje želim da postignem. To je jedini način na koji ja mogu biti sretna i ispunjena", kazala je prelijepa Ann-Kathrin.

4. Osim kao model, Ann se okušala i u pjevačkoj karijeri

Ova ljepotica je dosad objavila dvije pjesme pod imenom Trina B. "This is me" je izašla 2010. godine, a "Body Language" 2011.

5. Ann-Kathrin i Mario su apsolutno predivni skupa!

Njihova veza traje već dvije godine, a pažnju paparazza su privukli još na samom početku veze, kada su 2012. godine snimljeni na ljetovanju na jednoj jahti. Nakon toga su i sami u julu prošle godine na Instagramu objavili selfie sa porukom: "Cijenim ljubav i posvećenost koju mi daješ".