Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasično sakrivanje seksualnosti, i to od oboje. Samo ne znam je li ona veća lezbejka ili on gay. I uopšte nije kritika, ja ih podržavam iako sam u manjini, samo je ovo činjenica.
Baš su lijep par.Nikad nije kasno da obnove vezu
Cunu ima,cunu ima
Ovo bitna vijest. ???
LGBT uzajamna podrška
Ovo se i dešava kada živite u homofobičnim sredinama. Pa iz aviona je očigledno da je Marija lezibezbrige a Slavko gej. Samo niko se ne usuđuje javno izaći i deklarisati se jer se s razlogom boje reakcije okoline. Pa Turska ima svoju Bulent Ersoy a Bugarska svog Azisa. Očigledno su progresivniji od nas.
Miss tuge
Dva zaljubljena decka!!!
Pijan sam al nisam bas toliko.
Slaven i Marijan.
Ko je Marija na slici???
Jest ruzan ovaj Serifovic .
Ko je ovdje musko zanima me???
Toliko im je bilo lijepo da su ono što jesu danas
Ja kao hetero muskarac bi prije mogao biti sa komsijom Miladinom nego sa Marijom.
Jedino ako je Marija njega karala.