Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajuci njeno tijelo, ne bih uopste rekla da je vjezbala tri sata dnevno. Tanka je i ima finu liniju, naravno, ali nema taj "fitness" izgled.
postavi nam svoju da se smijemo
@_Minna_ ne serendaj materet, nek se ti i ostale domace "trebe" puderisete 3 sata dnevno, to je svo vase zalaganje u tom smislu.
'Američka glumica Margot Robbie...' ne valja, naj' ponovo!
nice
Usput, da ispravim Klixovu grešku... Margot je australska glumica, američkim akcentom dobro govori zbog kvalitetnog "voice coach-a"
Ova glumica mi je jedna od najdražih i apsolutno prelijepo izgleda, fitnes joj nije ni potreban. A što se tiče filma, ispunio je sva moja očekivanja, čista desetka. 10/10 :D
Zgodna cura ko' avion... Zvoni 😂😃
film je prva liga i na kraju ljubav pobjeđuje , amerikanci spašavaju svijet itd.
Nije jos postigla taj fitness look ali na dobrom je putu.
Ne vrijedi gledati "Suicide Squad". Već kažu da je njesra film.
Pod 1. Film nije sranje, a pod 2. Ovo je DC comics film, a ne Marvel ;)
bogme se vidjelo da se potrudilaaaaaaaa
nisam jos gledala film, ali nadam se da nece se ona spetljati sa jokerom, mislim nema smisla :(
zasto da neee ? :) malo romantike nije na odmet :)
@stu den ali joker je joker, nema romantike u jokera :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobra treba.
bómbona 😊