Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokazala je da je glupa i da je čojk bio u pravu, samo je za guzit.
luna :))))
za poderat
Objavila slike na kojima je skoro gola da bi pokazala da ju je on trebao voliti zbog unutrasnje ljepote, zanimljivo... mozda je to taj smisao za humor koji spominje
Napumpa dupe i cice i izlaže ih u prvi plan i onda njemu poručuje kako je trebao voljeti zbog njenog unutrašnjeg izgleda :O mnogo interesantno.
Cuj trebao je voljeti, a ne biti s njom zbog tijela. Pa sta je na ovim slikama primarno bilo vidjeti. Sigurno ne njena duhovitost!
Unutrašnje ljepota se bolje vidi kad je haman gola, odjeća zaklanja njen osječaj za humor?!?
Nema veze,on je ubio hljeb u tebi,a naci ce slicnu takvu tako da kako god okrenes njemu dobro... hh
napunio bi joj kurvanska usta spermom
HAHAHAHAH e nek si mu rekla
Rodi me majko, pa me na biro posalji
Dobra k'o neradni dan!
Koji paradoks u p.m.:D
Da sam fudbaler nebih silazio sa nje..
Ja kad sam vidio slike njenih guzova i sisa prvo mi je na pamet palo da bi bio s njom zbog njene lijepe duše, pameti i humora, 100% je postigla ono sto je htjela. Fkt mi nekad bude zao ovih glupaca maloumnih...
i ja bih poslala kakvu poruku:-)
necu:-)ako budem nekad htjela nadam se da ponuda ostaje do tad:-)
...hm...nabijaš mu "nanos" svoju dušu tako što mu guraš sise i dupe u oči? ...lutko, slagali su te đe se duša nalazi...