Showbiz
26

Manekenka golišavim fotografijama bivšem momku poručila da je ljubav mnogo više od dobrog izgleda

Klix.ba
(Foto: Instagram)
Playboy model Tilsa Lozano je na indirektan način poslala poruku svom bivšem momku, peruanskom nogometašu Juanu Vargasu, kako ju je trebao voljeti zbog njenih osobina, a ne tijela.

Lozano je, postavivši seriju golišavih fotografija na svoj Twiter profil, poručila svom bivšem momku Vargasu kako je ljubav mnogo više od dobrog izgleda i kako ju je trebao voljeti zbog njenih osobina i smisla za humor, a ne njenog tijela.

Ova manekenka, koja je također iz Peura, tvrdi kako su ove fotografije "sirove" i nefotošopirane, te nimalo pretenciozne, nastale samo sa jednim ciljem - da svojim obožavateljima pokaže pravu sebe.

Na jednoj od fotografija manekenka pozira na visokim štiklama i u jednodijelnom kupaćem kostimu, ističući svoju pozadinu.

Jedan od njenih prijatelja je navodno kazao kako je nogometaš, dok su bili u vezi, bio više zainteresiran za njen izgled nego stvarnu, unutrašnju ljepotu.

"Stalno mi se žalila na to da ga je zanimalo samo njeno tijelo, a ne njen um i smisao za humor. Mislim da je ovo njen način da mu stavi do znanja da je ljepota mnogo više od privlačnog lica i odlične stražnjice", kazao je njen prijatelj.

Fotografije koje je 32-godišnja manekenka objavila na svom Twitteru nastale su "iza scene", tokom snimanja za jedan kalendar, a smatrala je kako bi njeni obožavatelji trebali vidjeti i fotografije sa procesa nastanka.

"Fotografije koje budu objavljene u kalendaru će neizbježno biti fotošopirane, stoga sam iskoristila priliku i napravila još nekoliko svojim mobilnim telefonom, kako bih ih nedirnute i originalne podijelila sa svojim fanovima", kazala je Lozano.