Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupo im u hrvatskoj haha
Ona je pojela SVE morske plodove i ubila život pod morem!
I sta sad klix
I ovaj klix sve objavi bukvalno sve
Ja nisam ni znao da ima Jos jednu kcerku Znam da IMA onu seks bombu
Cuj:"Malo se udebljala" Sta je, ba, podcjenjujete, zato sto je Trumpova kcreka.... Lijepo reci, onakom ljudski, U Krmila se brate, ko' svinjce pred Bozic
Lijepa na tatu , kao da su izasli iz filmova strave i uzasa. Najodvratniji tip na planeti zemlji. Tacno mi se povraca na njegovu facu.
klix postaje tabloid
Za dorucak morski plodovi a za rucak janje, i ne udebljala se!
Blago njima kada plate 1000 dolara za jednu noc...
Vidi Crne Gore... Trump gurne Crnogorca na sumitu a onda pošalje svoju familiju da se izvini
Malo? :)
Ali nije baš tako jer skoro kad je bila 7 dana u Beogradu išlo je 4-5 ljudi u civilu iz obezbeđenja ambasade i uvek je čekao auto iza tržnih centara. A jeste samo jela i trošila novac na odelo. Nebi ni mi znali da netrče novinari da je slikaju.
Pa i jesu obicni smrtnici. Svi smo
Buci buciii
FUJ
Malo se popravila se kaze.