Poseban dan
254

Majka Bože Vreće proslavila 77. rođendan: Prešao sam pola svijeta da budem u tvom naručju

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bosanskohercegovački interpretator sevdalinke Božo Vrećo pozirao je s majkom Milom povodom njenog 77. rođendana.

"Moja najdraža majčica slavi 77. rođendan, skupa smo! Živjela mi još na mnogaja ljeta Mila moja! Volim te i došao sam, prešao pola svijeta i tu sam u tvom naručju", napisao je muzičar uz niz zajedničkih fotografija.

"Jedan od razloga što te izuzetno poštujem i cjenim je tvoja ljubav prema majci. Puno mi je srce kad osjetim toliku količinu ljubavi. Sretan rođendan i da još dugo, dugo proslavljate ga zajedno", "Sretan rođendan majčici Miloj i još puno, puno da ih dočeka zdrava, sretna i okružena ljubavlju", "Kako si ti sretan što još imaš svoju majku! Neka vam je jos puno godina uživanja i voljenja", samo su neke od poruka koje su obožavatelji uputili ispod objave.

Inače, Božo je bez oca ostao sa samo pet godina, a kako je sam rekao u jednom intervjuu, njegova majka je tada preuzela dvostruku ulogu.

"Majka je bila snažna, svemoguća žena koja je preuzela dvostruku ulogu odigravši je najhrabrije što je mogla kako bi nas odgojila, podigla i formirala kao ljude dostojne poštovanja. U tom gnijezdu nije nedostajalo ljubavi i to je presudna činjenica koja mijenja svijet i cijelu percepciju poimanja vrijednosti nas kao ljudi, odnosa prema drugima i samima sebi. Ta nezaustavljiva, nepokorna i neustrašiva ljubav bila je moj let u sve što sam poželio ostvariti. Karika bez koje ne bih postao tako jaka osoba i umjetnik", izjavio je Vrećo.

Prije dvije godine Vrećo je otkrio i da je njegovoj majci dijagnosticiran karcinom, no nakon operacije uspješno se oporavila.

"Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo, skupa i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog 'zlikovca' pobijediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti, hoću da samo vjerujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti sretnim", napisao je kada je saznao za dijagnozu.