Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije srednju skolu, jeste zivotnu. Dal' se plaho sekira, nesto ne vjerujem.
Tako je. Ko god ima klikera u glavi okrenut ce se pravim ciljevima u zivotu a ne gubiti vrijeme u skoli koja samo proizvodi isprane mozgove spremne za fabrike.
Kakva srednja žena uzela €2 milona od koncerata za po godine. Srednja uzaludna je najgora kad se završi..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko neko ko je završio fakultet mogu reci da je škola prevara mimo poslova doktora nekih inžinjera koji moraju da imaju školu. Tebi sad nije nista garantovano i opet si u poziciji da se laktas. Edukacija i škola vise nisu jedno te isto i treba trazit prilike
formalno obrazovanje je zakazalo orije 10 godina i samo ide dole.
Ne radi se o tome jel prevara ili ne znanje koje fakultet/skole nude vise ne garantuje dobar život i čitaj moj komentar kao takav
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Derala po Romskim svadbama na baksis, srela Breninog pastuva, udala se, Brena poskidala sve snimke sa svadbi sa Yt, neke nije uspjela, oblikovala je i napravila od nje Novac.Nikakav ovo nije njen uspjeh, iza nje Stoji Brenina Masinerija a Brena je neko ko zna da pravi Novac. Znaci Prijo, ti si samo proizvod koji se ni potpisat ne zna. Nema na cemu!
Nije skolovala Ovoga cu da posaljem u skolu Nece Dzejna
Nema ni osnovnu muzičku, pa neko naplačuje ulaznice na osnovu 'njenog imiđa'.
Ja sam je završio pa obriso pod sa njom radim sasvim drugi posao a kako vidim njoj sasvim dobro ide
Koji će joj KU..C?
Dodik je ponavljao prvi srednje mesarske
"Aleksandra bila štreber, jako dobar đak i žao mi je što nije završila srednju." Vela havle.
Znaci, a po komentarima, pare su mjerilo svega. Zato i jeste kako nam je. Zadnja smo rupa na svirali u svemu.
Poslije ovih koncerata moze kupit srednju skolu, a ne diplomu :)
Skola nije prevara a u ex YU cak i skole sa prosjecnim obrazovanjem (tako zvane zanatlije) su dobrim programom pripremile ucenike za kvalitetan rad. Usput, vec u osnovnoj skoli su se susreli sa prirodnim naukama od matematike do fizike. Ulaganje u skolu i znanje ce se kad tad isplatiti. Veliki broj strucnjaka u svijetu iz ex YU su dobili priliku bas na osnovu znanja stecenog u skolama i fakultetima.
Vidiiiii dobre Mame
Zato ima sisu fakultetsku
što bi i djeca kojima je uzor razmišljala drugačije?! šta će mi škola, mogu ja sa osmoljetkom biti preeeešjednik mjesne zajednice.....pu kakva su vremena došla
Skola i obrazovanje su formalnost, ona je vec uspjela u zivotu. Izgradila je karijeru na estradi gdje je itekako zestoka konkurencija i ne mozes se uzdati samo u srecu i talenat. Ljudi koji je prozivaju su uglavnom ljubomorni.
Grozno pjeva