Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na svakoj fotki izgleda ovako....pogledajte malo fotke sa turneje, ostale paparazzi fotke.... I NE PRAVITE SE PHOTOSHOP EXPERTI!
Ama ljudi njoj je 50 godina, sta je sa vama, i da nije fotomontaza nije nista cudno da joj ovako ruke izgledaju. Ne kazem da su svi 50-godisnjaci ovakvi, ali ne mozes izgledati ni ko da ti je 16 godina. Za nju je ba ceker i pijaca, kakvi koncerti.
pa photoshop u 16. vidi se ocito po snesrazmjeri ruku, prsa i lica. ruke su premrsave u odnosu na ostatak tijela. a drugo, ako se malo bolje zagladate u ivice oko ruku vidi se da je to odradjeno photoshopo jel nedjeluje prirodno i suvise je tamna sjena oko ruku da bi izgledalo normalno
cisti fotoshop vidi se iz aviona, strasno ste glupi
et ovo nezz ko nemoze viditi photoshop j*g
???ja ne vidim da je išta smežurano lol
Nisu ovo njene ruke, ako jesu, luda je. Imam i ja 50 godina, lijepu liniju, netrenirano ali ženstveno tijelo, bez sala... Ovo se dobije kada se pokušava biti djevojčica. Mi sa 50 smo žene, ne takoo čvrste kao sa 25, ali ako smo njegovane i lijepo građene, možemo biti ugodne za oko. Kako rekoh: Žene, ne žilave spodobe. Inače je Madona klasa.
ovo joj je od njene vjere KABALE...
beton zena,ipak ima godina i zato je cool
CUJ RIZOGROZNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
ista jedna moja komsinica!
propala ko bosmal !
E ovo je dokaz da sve pretjerano steti. Pa tako njene ruke izgledaju kao da se bavi najtezim fizickim aktivnostima, a ne upravo suprotno tome.
ako je ovo sex simbol onda sam ja gljiva!!! i to ona ludara!!!
Fotomontaza