Šokantne fotografije
0

Madonni se rigorozni fitnes režim obio o glavu

Sarajevo-x.com
Iako je svima već dobro poznat ubitačan fitnes režim pop kraljice Madonna koja i ove godine neumorno održava koncerte širom svijeta, najnovije fotografije paparaca pokazuju kako je ovoga puta ipak pretjerala.

Pedesetogodišnja muzička ikona doslovno je šokirala prolaznike kada se u nedjelju navečer Londonom prošetala u majici kratkih rukava koja je otkrila njene ruke nimalo privlačnog izgleda, objavio je Daily Mail.

Bez milimetra masnoće koji bi ublažili zastrašujući prizor, jaki mišići i debele izbočene vene na ostarjeloj i smežuranoj koži nisu mogli ostati neprimijećeni, a prizor dosta podsjeća na izložbu kontroverznog njemačkog anatomiste Gunthera Von Hagensa.

Madonnina opsjednutost fizičkom aktivnosti dobro je dokumentovana, a javnost već zna da slavna američka pjevačica šest dana u sedmici redovno vježba po dva sata. Međutim, sada se čini da joj se njena vječna misija za savršenim tijelom obila o glavu.

Nakon održanog niza koncerata po Europi u sklopu turneje "Sticky And Sweet" bivša supruga reditelja Guyja Ritchieja vratila se u London sa svojom djecom Lourdes (12), Roccom (8), Davidom Bandom (3) i najnovijim članom svoje porodice, malenom Mercy (4).