Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevin dok se ne dokaže suprotno? Koliko ja znam, nekoliko puta FBI nije ništa našao. Uvijek će biti kriv u luđačkim očima, dokazalo se to ili ne.
Nevin je dok se ne dokaže da je ziv
Jeb... Te on
glupe vjesti i odvracanje od realnih problema 🤔
Zajedno se nalizali djece(tobejarabi),pa sad se prave mahniti,klasicna holivudsko-satanisticka izopacenost.Da znamo upola kakva je to elitna pogan bicevali bi ih a ne idealizirali.
Pr'no nisi dok ne zaćuhne!
Kao što bi Enes Hadžiethemćumurović nekad završavao ročišta latinskom izrekom: “Bolje poslati u zatvor 1000 nevinih nego jednog krivog.”
Nevin ko ti...