Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e kad ti vidim samo ruke odmah zamišljam nakazu....draga ne možeš pobjeći od starosti...
pa dobro majku mu, nisam ja malouman da vjerujem da je ovo natural.
mozemo je voljeti ili ne. ona definitivno pomjera standarde, shvatanja i trendove. kada mogu muski umjetnici vodati skoro pa maloljetne djevojcice, ona mi se cini skoro pa fina. sve pet za madonu :)
Kraljica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jedna je KRALJICA
53 kuke su 53 kuke,djaba sminka i sve ostalo,al nema vise mladosti.. Hoce Madonna da izgleda ko svoja kcerka,pa ne moze bona...:)
Pa botox je prevazidjen, filleri su in. lice joj je nafilovano do kraja.
Jeste li normalni vi??? Ovo su slike 1. pod botoxom, 2. sa tonom sminke i najboljim svjetskim sminkerima. Skinite joj sminku i pokazite je neurejdenu pa cete vidjet ucinak fotošopa.
Jao paćenici, šta sad nije normalna ako joj je stalo do izgleda. Šta bi trebala izgledati kao vaše nane zamotane u 10 slojeva pidžama i haljinetina?
Ova slika je toliko\" fotosopirana\" da mi je smijesno sta ispod slike pise. Zena izgleda kao i ostale zene njenih godina, moja majka npr. Dosta mi je vise izmisljenih ljepotica, lica kojeg peglaju kompjuteri, ljepotica od metar i po, silikonskih sisa poput lopti za odbojku. Dajte ljudi malo prirodne ljepote, Gade mi se vise ove lazljive reklame. Fuj.
HZ -Homoseksualna Zajednica MI SMO DIVOVI !!! Hz87 Gay its Okey ;)
Boga mi eto, gledam one \"trebe\" po Slogi i ostalim mjestima navecer, njima bolan ni tona sminke koju stave ne pomaze, opet akrap, opet grdne. Fotosopira se za fejsbuka, opet bagerfejs, faca ona seljacka..znaci nista im ne pomaze.Zato se poklopite, ona bolje izgleda nego 80% ovdasnjih \"treba i trebica\".
Jao, ona i njene mrezaste strample..
U mene nana ljepša bude kad je u Photoshop ubace.
Kada skine sminku katastrofa, ljepsa moja nana. Nema vise prirodne ljepote, sve sama sminka i plastika...
ona je svakako nakaza sa botoksom ili bez