I dalje izgleda fenomenalno
0

Madonna prestala koristiti botoks iz straha da ne postane nakaza

Sarajevo-x.com
Kraljica popa Madonna navodno je odustala od korištenja botoksa, a ako je suditi prema posljednjim fotografijama i dalje izgleda bar dvostruko mlađe.

Pedesettrogodišnja pjevačica pojavila se na jednom događaju u New Yorku u vrućim hlačicama, mrežastim čarapama i dugim čizmama, a sve oči su bile uprte u nju.

Po dolasku u jedan njujorški klub vrlo brzo su se oko nje počeli vrtiti mnogi muškarci, no njen 24-godišnji ljubavnik Brahim Zaibat pomno je pratio svaki njihov korak.

Nedavno je jedan blizak prijatelj otkrio da mu je Madonna navodno rekla da je odustala od botoksa i drugih kozmetičkih preparata jer se plaši da bi u skorijoj budućnosti mogla izgledati kao nakaza.

Iako se već može nazvati sredovječnom ženom, Madonna nema namjeru usporiti tempo. Pjevačica radi punom parom, a uz muzičku, paralelno gradi i rediteljsku karijeru te je najavila lansiranje vlastitog modnog brenda.

Nedavno je na internet ''procurila'' demo verzija njenog novog singla Give Me All Your Love, zbog čega je Madonna pobjesnjela, a od menadžera Guya Osearyja zahtijevala je da pronađe krivca.