Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ciko: gdje ti to ču ili pročita, a svojim tekstom i načinom obraćanja si pokazao da ko je seljak... Što se tiče \"lale\" koja ne bi njoj dala djecu: a zašto joj ne bi dala? Po čemu ti znaš da nije dobra majka....Na miješaj njen image u svijetu muzike i filma, sa onim kakva je ona privatno. Čak i prostituka može biti dobra majka i odgajati lijepo svoju djecu. To što lala kaže su malograđanske predrasude i njih ima svugdje, a ne samu u BiH
pa kod vas djeca odma direktno idu ocevima. to za bosnu cijeli svijet zna. zato i ne zivis gdje normalan narod zivi seljanduro.
ma glupost ja da sam sudija nikad njoj ne bih djecu dala