Zbog podrške Izraelu
0
Madonna dobila prijetnje od Hamasa
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubit nego sta!!
madona najavila koncert u gazi posle rata
za madonu ode cijela gaza pa vidi hamase Mosad
Tracerska posla...
samo jedna obicna propaganda.ma kave prijetnje,to su samo izmisljotine da bi se manje pricalo o izraelskom terorizmu. BOSNA4EVER!
Madona je carica, a Hamas su kreteni najobicniji
ja stare kebare mamu joj
A mog\'o sam ja nju hebat.... samo nije ona htjela
KOJE JUDE, LAŽOVČINE!!!!!! ĆUUUJ, MADONI \"PRIJETI\" HAMAS???!!! CITIRAM: \"JEDAN OD LIDERA HAMASA REKO DA ĆE JE SKRATIT ZA GLAVU???!!\" PA I JA SAM REKO DA ĆU _J.E.B.A.T__MADONU, PA NAŽALOST, JOŠ NISAM ;-) A ETO VIDITE... MADONA SE J.E.B.A.NJ.A_ NE PLAŠI ;-) ;-)
stara zidovka, mada od ove prijetnje nema nista jer su je izmislili mediji lobirani u opet veliku mrezu kreiranja manipulatorske propagande protiv i za neke ciljeve. SHAME ON ISRAEL!!!
@zahebant....Da nebi trebali biti sa vama solidarni krme jedno masno kako vas ja od milja zovem...Zali ti sebe dzukac jedan smrdljivi...Vidis da je Hitler bio u pravu...zidove,srbe i slicnu gamad u komore i nista drugo.
Ma nek je i skrati kad uplice prste gdje netreba! Tako ti je to ...
Hvala ti mama do neba!!! Sta bih ja danas da sam muslic, umirao bih od stida i sramote.......Ovako, bas mi je milina citati i vijesti a narocito komentare nase brace bosnjaka iz kojih se jasno vidi da su potpuno izgubili kompas......ili razum.......ili ga nikad nisu ni imali.....?????
hheheehheheheheehheehehehheheheehhehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh \"dajte ba\" popisaj ih jarane, vidis da su pukli po svim savovima. Depresija, kompleksi , frustracije, jad i bijeda, nema sta nije udarilo na ovu nasu zelenu fukarestinu. Razumjeti ljude........
Vidite li vi kako hamas prijeti Madoni da ce je ubiti. Kakva stoka je taj hamas (moram se izviniti stoki na uvredi). Hajmo sarajlije, gorazdani, i ostali muslimani na ulice protestvovati! Hajmo sta se ceka? Na ulice sa transparentima: \"Ne dirajte Madonu\" ili \"Zivjela zapadna demokratija\", .... Jesu li to vrijednosti koje nam nudi \"islam\": klati ljude po ulicama, prijetiti javnim licnostima smrcu,.... Hajmo dragi dobri muslimani da cujemo glas protesta!