Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nisam udata i da ne volim svog supruga i ja bih ganjala putere. Što mlađe to slađe😙
Samo ti tako dok se i on ne prebaci na klix da mu vidi šta mu radi i priča supruga a onda će biti gorkih suza
@montypython2000 Eh ako je baba milionerka to je onda ok, al otkad to bogate nasljednice rade ko nastavnice vakvim krelcima ??? Obično se provode pos vijetu sa glaebovima i playbojima ko ne znam ti koja :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
S obzirom da sam zena, al i nastojim da budem veoma realna u svojim stavovima mogu reci da mi je ovo cista bolest, s obzirom da smo vec upoznati s tim da je ona imala 42. godine i uz to svoju djecu, a da je pocela graditi vezu sa 15. godisnjakom meni je to zaista fuj i bolesno razmisljanje... Nek oni imaju sada fin odnos i brak, al sama cinjenica na cemu je zasnovan nije ispravan...
@MiloradIzetbegoni Razlika je izmedju 15 godina i 23 godine? Znaci tebi ne bi smetalo imati vezu sa nekom starijom zenom koja ima svoju porodicu, svoju djecu, unistiti mozda neciju porodicu i odvojiti mater od djece???
@Flamenco U potpunosti se slazem.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Naslov je napisao neko ko je godinama opsjednut neintelektom... A i tekst... Čuj termina "međujarodna opsjednutost"...
Komentari ovdje upucuju na to da se zakljucci izvode na osnovu naslova, a ne dodatnog istrazivanja. Reakcije su u najmanju ruku kao da se udala za nega dok mu je bilo 15, a ne 20 i kusur. Sigurno nije spavala s maloljetnikom, a to sto se on lozi na starije i sto joj se kasnije dao je njegova stvar, a ne nasa da raspravljamo i osudjujemo. Svoj ti pos'o...
svako za sebe, ali meni da je i 5 godina starija je previse.
u mom slucaju mora :D
Navuko se lik na granny MILF. Heeeej Ćabo i Bože
nemogu zamisliti njihov sex ona sva otrcana , smezurana , on jos mlad momak , isto se nebi mogla zamisliti ni ja sa svoje 23 sad , sa nekim dedom od 40 sa obadvije strane je gadljivo
Kako bona dedo sa 40 godina?
@Brain_Drain staro je to za mene
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zato sto je većina muškaraca voli da j...be mlade sa finim sisama al eto ima ih koji vole smežurane al mora bit da je dobra u duši čim se zaljubio u nju.
sjebala mu djetinjstvo zato je lud
bila bi i ja s mladzim kad bi imala 40 al sad u ove 23 nikad nebi krelce vodala mladze
@tarmirichmi666 fuj
Care shvati da nije normalno imati 24g stariju suprugu. Melanija se za Trumpa udala radi movca, polozaja i statusa. Ti si ozenio svoju profesoricu radi "ljubavi", to je malo sick..
Melanija voli Trumpa!
osh bit precjednik? postuj mainstream norme ili ces bit predmet zayebancije. pogledaj trumponju sto ga prcaju...cojk popizdiJo vishe.
osh bit precjednik? postuj mainstream norme ili ces bit predmet zayebancije. pogledaj trumponju sto ga prcaju...cojk popizdiJo vishe.
Bravo Macron. Pisaj po duhovnoj sirotinji.
kad bude imao 55 a ona 80 bas ce mu biti veselo....hah...
bice rahmetli mu zena
@LijepiMeho tad ce da trazi piletinu.....😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ipak muskarac mora biti stariji tacka
u mom slucaju mora :D