Održana nakon vjenčanja
21

Luksuzna zabava Kourtney Kardashian i Travisa Barkera: Nastupio i legendarni Andrea Bocelli

I. S.
Screenshot: Instagram/kravis4ever
Screenshot: Instagram/kravis4ever
Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali su se ovog vikenda u Portofinu, a zatim su se sa zvanicama uputili na luksuznu zabavu.
Nastupio je i legendarni italijanski tenor Andrea Bocelli sa sinom Matteom.

"Domenico Dolce nas je pozvao prošle sedmice i pitao možemo li uljepšati zabavu njegovih prijatelja Kourtney i Travisa. Portofino nam je u srcu i naravno da smo željeli biti dio njihovog posebnog dana. Želimo im sve najbolje u zajedničkoj budućnosti", napisali su Andrea i Matteo u zajedničkom saopćenju.

Kourtney i Travis su se nakon ceremonije presvukli u ležernije odjevne kombinacije. Nosili su bijele kožne jakne na kojima je pisalo "Mr. Barker" i "Mrs. Barker". Naravno, u Italiju je stigao i ostatak porodice Kardashian. Kim je na zabavi nosila crni kombinezon sa korzetom i šorcem ukrašenim draguljima. Međutim, neki korisnici društvenih mreža smatraju da je uložila previše truda da izgleda bolje od sestre.

"Ona definitivno ne želi da Kourtney bude u centru pažnje, čak ni na dan vjenčanja", jedan je od komentara.

Kylie Jenner je naglasila figuru pripijenom haljinom na kojoj su ručno oslikani cvjetovi. Kendall Jenner se odlučila za elegantnom haljinom od svile. Kourtney je jučer na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija iz Italije uz opis "Dok na smrt ne rastavi".

Podsjećamo, ovo je bila treće izdanje vjenčanja Kourtney i Travisa. Prvo, koje nije bilo legalno, održano je u Las Vegasu. Drugo, odnosno zvanično, dogodilo se prošle sedmice u Santa Barbari.