Treće po redu
51

Objavljene fotografije raskošnog vjenčanja Kourtney Kardashian i Travisa Barkera u Italiji

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što su se Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali u Santa Barbari, a prije toga u Las Vegasu (iako nelegalno) ponovno je održana ceremonija vjenčanja u Italiji, a na društvenim mrežama su podijelili i prve fotografije koje bilježe ovaj događaj.
Mladenci su se vjenčali u L'Olivetti, vili u vlasništvu brenda Dolce & Gabbana u Portofinu u Italiji u nedjelju okruženi najbližim prijateljima i članovima porodice. Prijem je priređen u obližnjem dvorcu iz 16. stoljeća, Castello Brown.

Ubrzo nakon što je rekla "da", Kardashian je podijelila seriju fotografija s njihove svadbene ceremonije, jednostavno opisavši fotografije porukom: "Dok na smrt ne rastavi".

Na jednoj od njih, Kardashian - koja je nosila Dolce & Gabbana mini haljinu i dugi veo - ljubi svog novog supruga, koji je nedugo nakon toga objavio isti snimak, pred oltarom.

Na drugoj fotografiji se može vidjeti majka mladenke Kris Jenner i djeca para kako gledaju svoje roditelje dok razmjenjuju zavjete.

Uoči njihove italijanske svadbe, Kardashian i Barker uočeni su na brodu kako se opuštaju na suncu prije svog velikog dana.

Par se prije velikog italijanskog slavlja morao legalno vjenčati u Santa Barbari što su obavili na maloj ceremoniji uz najbliže članove porodice i prijatelje.

Vjerili su se u oktobru prošle godine. Također, proteklog mjeseca objavili su fotografije s vjenčanja u Las Vegasu, a zatim otkrili da ipak nije bilo legalno.