Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je ono kad srbende dodaju da je ova kuckica \'patila\' kad je saznala tko je UCK bio... srpska posla, cuj drolja da pati...bas nju boli pi..kica za srbendama..?
Svakakvih gluposi na sarajevo-x.com. Nazivati OSLOBODIOCE na Kosovu teroristima, a velikosrpske TERORISTE u Bosni normalnim nazivom je VAN SVAKE PAMETI!
@ sarajevo.x.com: OVK nije na EU listi teroristickih, i vi kao agencija sa europskog kontinenta nemate pravo nazivat neku org imenima koja su izvan upotrebe na europskom kontinentu! americka lista se razlikuje od EU i ne znam da li je OVK na njoj-ali u svaokm slucaju-EU lista je starija za vas i nju morate postovat-OSIM U KOLIKO VAS NE PLACAJU AMERICKE ORG DA OBJAVITE VIJESTI KAKO NJIMA ODGOVARA !?
kosovo je srce velike albanije, a srbi nek se jedu od muke. ko drugome jamu kopa sam u nju pada. shiptari su mala ali veoma veoma utjecajna nacija na mjestima gdje treba da se bude utjecajan. nesto slicno ko chifuti.
SA-X ti si dno dna!
\"\"\"\"\"\"piše srbijanski Kurir.\"\"\"\"\"\" Nije Sarajevo X to napisalo oni samo prenose. A u ostalom mi smo se borili protiv istog zla kao i vi...
pa trebala bi da se zahvaljuje teroristima sto su joj ubili vjerenika. da nisu, kad bi upoznala tigera i postala ovako popularna.
Cuj reklamira se neka vojna formacija...pa kaka da je god :) Izgleda Albanci ga imaju bas para....kad su dosli na taj nivo civilizacije.
Rachel!!! Tkz novinari iz četničkog kurira bi svršavali od sreće da joj je na kapi ratko mladić.Ali zna hanuma ŠTA VALJA a srbi nek CRKNU OD MUKE
mam.a vam japi za srps.kim ku.rcom pa promovisite lazi i nebuloze, cuj teroristicka org. a ljudi se branili od agresije, hmm zanimljivo, lizete sup.ak srbadiji i pravitese bolji od albanaca i cigana a u stvari ste gori
Zivjelo slobodarsko Kosovo i zivjela sloboda svih naroda i narodnosti balkana.
sarajevo-x.com ova vijest vam je dno sto Djani kaze ZA VAS I ARMIJA BIH PREDSTAVLJA TERORISTICKU ORGANIZACIJU ?
e haj da i srbi nekom kažu da je terorista...
normalni....prenosite kurir!
Odkud vam to da su -UCK oslobodioci- teroristi ma kakve gluposti vi valjate ovdje dali ste svijesni,onda su za vas i armija BiH teroristi,sram vas bilo......