Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebeno tačno .mr Schindler!!:)
Fucking truth, little old beauty 😉
:)))
Ovo nema veze s napadima.. ne kontam.. zasto ameri provlace svoje politicke agende kroz tudje nesrece ? Standardno americko naprdjivanje.. juznjaci za puske sjeverni za nepuske..
pravi Musliman,pacifista,veliki čovjek,njegov prelazak na islam i njegovo shvatanje o njemu me je još dodatno ponukale da gledam njegove filmove ;)
Nemojte bezveze pisati da je covjek presao na Islam kad nemate dokaza,jeste govorio u superlativima o Islamu al nema nigdje konkretno da je presao...amin da ga Allah s.w.t. uputi
žao mi je zaista ako nisi informisan ali tako je ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za mene nema drazeg glumca, koliko ga gotivim nije normalno! taken 3 je beton betona, ko nije gledao, topla preporuka.
Objasnio im gospodin Neeson, samo sto ova njegova misao nista nece promijeniti, SAD ce i dalje da proizvodi najvise oruzja na Svijetu i naravno to se mora prodati
Dobar glumac, a očigledno i čovjek.
ja vidim on u naslovu, reko garant neko kidnapovan... :)
u trećem dijelu otima sam sebe
U posljednje vrijeme uživam gledajući filmove u kojima glumi. Level Master za glumu! :)
Ima smisla :) i respect za misao :)