Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De bizi. Ja clanka i govana. Klix, za 36 mjeseci, imat cete 2,5 posjete dnevno.
ljubav je kao more , il ga ima il ga nema . i more moze bit nemirno a moze bit i bez talasa . a moze bit i da nema mora uopste . a moze bit i da plivas na Sony Playstation :)
Skorojevici, bas poput nasih koji objavljuju i kad odu u halu.
Ja uopšte nisam znala da su se pomirili..jbt :)
E sad mogu mirno da živim :)
ovo je 65656 puta kako ovo dvoje raskidaju i mire se,,,
Kako ste samo neinformisani , da Bog sacuva. U Rimu je covjek bio ima mjesec dana barem, ako ne i vise. Sad je u Australiji i samo u Australiji, a prije toga bio u Bahreinu. Bas ste katastrofa, a o kasnjenju informacija da i ne pricam. Ako nista, raspitajte se na vrijeme. Haos.
...imal šta da ti ne znaš? :)
Kad je Hamilton u pitanju, znam haman sve :)
A velika nagrada Australije jutros treninzi. De ba kad su to oni po Rimu hodali To ni policija nezna. Mada Mercedes ima najbolji bolid ove sezone i Hamilton je prvi.na kladionicama Za titulu. AL BRATE NEMA TOLIKO BOLJI BOLID DA MORE VAKO. HA JA.
Star Trek , hahaha ....
Ado valja nama dvojici sutra poranit:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)