Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' ova Lejla mozda uzela medalju na mediteranskim igrama u plivanju ili mozda na matematickoj olimpijadi. Ako nije ne trosite uzalud prostor i ne zamarajte narod nepotrebnim stvarima
Ja sad kontam kojim trudom i zalaganjem je ona zasluzila ovoliki prostor.. haj Dzejla da cojk kaze al ova..
Pa cura ima svoj yt kanal, influencerica, sestra od Dzejle...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I sta je njena uloga u BiH drustvu....koja smo mi bolesna nacija...uzas...inovator izmislio grijanje bez struje ...ova mala sta je ona ?ko je ona?pa ovo je bruka ....fuuuuj i sramota..
Sad mozemo svi mirno da spavamo kad znamo da se Dzejlina sveca dobro udala 🤣🤣🤣
Zasto klix brise komentar o ovim nebitnim? Ko ih stiti? Napisao sam: napokon se udala da malo sjase ubise nas vijestima o njima, niti zbam ko su ni sta su osim da su iz neke zabiti iz Gorazda… dosta aman vise s nebitnim likovima ima i bitnijih vijesti.. cuj zanimanja sestra od neke tamo a i ta neka tamo pojma nemam ko je.. cudimo se sto kao drustvo propadamo..
Skontali trend koji se može naplatiti masno, a to je prodaja snova i bajki o sreći, luksuznom životu, vjenčanju, izletu, porodici, diplomiranju, rođendanu, baby shower, rođenje djeteta, zaruke.. .. i svega nakaradnog što vidimo po internetu, a niđe veze sa životom nema.
udala se iz ljubavi (prema parama) ...ko i svaka sponzorusa
Čudilo bi me da se je udala za nekog građevinca, a ovako me ovo uopšte ne zanima.
I ja sam se udala. I sta ce mo sad🙄
E ako su Ramovici tema za medije onda je jasno gdje je ova zemlja danas.
nadam se da klix nece vise smarat sa njom , udala se i zdrao
Ko su ove dvije? Zašto ima članak o njima bar dvaput mjesečno? Kako su one bitne za naše društvo? j.e.b.a.li vas više influenseri i blogeri, država i društvo nam u belaju da ne mogu većem biti, oni svako malo daju medijski prostor ljudima koji su rak društva
bGm Dino malo su ti hlačice okračale !!! Šta je razlog ne znam no ..... hmmmm !!!
Sponzoruše.
Razvod za godinu.
Koga boli k.... sto se ona udaje aninimus obicni
Znaci slikanje i snimanje na racun mladozenje