Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj volim te zauvjek. Klasicna ortodoksna sponzorusa. Ovo je za povracanje
Bolje je kad sa njive mora pohitit kući da napravi ručak cojeku koji se vraća sa dnevnicom od 100 KM.
Iz polu sanse ovaj daje gol.
Sretno!
Evo članka za Balkanskog mrzitelja žena.
Cuj sretna sam zbog tebe. Valjda si sretna zbog sebe, jer je milion razloga zasto si se udala za njega, a ne za nekog Pedra stolara.
Upri Rona dok chuna nije izdala :)
A sat ce drugo biti nego manekenka. Ima li sta o amri dzeko, niste dugo pisali???
Sjećam se da je Seedorf trpao Ronaldovu prvu ženu Milenu.
Imam zenu , volim je kao brata
jedan jedini!!!
2005. g Split Poljud, otac nas odveo da gledamo trening Brazila...Kaka, Ronaldo, Adriano, Carlos, Dida, Cafu...kakav osjecaj da vidis takve frajere i dan danas se najezim...
boli ga uvo sav se izoblicio izgleda ko krmak da nema para nebi ga ni baba od 60 godina.
majmunko, Ronaldo ima problema sa stitnom zlijezdom to va je vec i u Realu dok je bio uhvatilo i zato je imao problema sa tezinom, ali ti si neinformisani neandertalac i ti ces nekom reci da izgleda kao krmak izobliceni, kako ti izgledas pecinski covjece ???
Neki se ljudi jednostavno nikada ne opamete.