Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte koliko se covjek borio da promovise istinu o Palestini prije nego sto pocnete lupetati kojekakve komentare
@necudabudemsvabo kakve veze imaju Ukrajina i Palestina?
A nećeš optužiti Rusiju koja je doslovno protjerala medije iz svoje države. Nema ni jedan nezavisni novinarniti smije nešto reći suprotno od onoga što Putin kaže... eto, neka ti oni valjaju.
Haha, Kako se precjenjuje. Biti na drogama i raditi dobru glazbu ne znači da je mirotvorac.
Ovaj je prvo bio anti Trump pa anti Biden, pa evo sad pro Putin
Sta je rec nitko nije spomenuo srebrenicu
ovaj će sa snajperom završit iznad Kijeva ko Karadžićevi Rusi...
Čovjek se bori protiv crno-bijele slike. I svima nam odgovara ta crno-bijela slika dok govori nama u prilog. Čim se to okrene protiv nas ili naših uvjerenja, ne valja. Primjer, VP Šmitu su Komšić i ekipa ljubili ruke po Sarajevu, sve do zadnjih poteza, sad ne valja. Treba nam istina i trebaju nam dokazi.
Naravno da ne vjerujemo sve zapadnim medijima, koji zdušno stoje uz imperatore, koji su prestali goviriti o Siriji , Palestini i Jemenu. Koji 20+ godina šire i pomažu islamofobiju i podržavaju pedofiliju. Milioni iračana, afganistanaca itd je ubijeno zbog takvih laži
nekada treba znati kada je vrijeme da se povuces. mnogi umjetnici su izvrsili suicid veoma mladi, jer su znali da vise nemaju sta da ponude ovom svijetu. kada ne odes na vrijeme ili se ne povuces na vrijeme, postajes karikatura i time umanjujes vrijednost svog dotasnjeg umjetnickog stvaralastva.
Bolje bi bilo da nastavi da se bavi muzikom. Rusija je izvrsila agresiju na Ukrajinu i Putler je prijetio i meni i mojoj djeci nukleranim razaranjem. . Sada uopste nije bitno jel Putler bio navucen ili nije. Nastavi praviti muziku a ostavi ovaj belaj ratnim psima
Nema NIŠTA NETAČNO u ovome što je legendarni Rogers izjavio. Ukrajinski banditski lobi likvidira ljude usred Rusije, a kamoli u zapadnom svijetu. Dovoljna je slika koja je obišla svijet gdje ukrajinski vojnik KUHA GLAVU U UBIJENOG RUSKOG VOJNIKA.
Stari magarac
Muzicari postali politicari...pa zar kultura nije da osvijesti ljude, pokaze im ljepote svijeta, emocije itd ?a on nesta podrska nekim politicarima...sve je otislo u k..ljudi iz kulture i nauke(npr. Kao Marjanovic) se bave politikom, sta ce te tu jadni ne bili, edukujte djecu i pravite zajednicke projekte. Al fina para, a nista se ne radihahahhaha
A U2? To je OK.
Što ne valja u Rogers ovoj izjavi ? Trebao je reći HALAL moja glava za Ukrajinu ? A kad GLUMAC nećemo mu reći ime lobira za OKRIVLJENU POLITIČKU PARTIJU - TO TI NE SMETA, TO JE OK !?
"It leads us to a nihilistic place, where we are only able to feel compassion for victims that fit our personal narrative, minimising or even actively denying the suffering of others." Upravo navedenim pasusom je novinar istraživač, nehotice definirao kako Watersa i njegovu "stranu", tako i one koji stoje iza propagande mainstream media.
Meni je najgore sto vise ne uzivam u tvojim pjesmama. Dobro si usrao.
Majko mila kakav moralni otpad i ljudski šljam, baš kao i ovi prevarantski dodikovi rusofili koji čuče na portalima i dijele minuse. Naslov je skroz pogrešan. Nakon ovakvih izjava kojima se brani i opravdava ruska divljačka agresija, riječ legenda je prošlo svršeno vrijeme. Izbacujem sve pink floyd CD-ove iz svoje kolekcije. Možda ih iz smeća izvade ove sluge patuljka vladolfa putlera, ali smrad više nikada neće moći oprati.