Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moralisti, nismo vas prepoznali. Vi biste se uvukli u svaku suknju u gradu ako je moguce, samo je problem sto vam niko ne da pa frustraciju prosipate ovdje.
@Colin Naravno da nisi cuo. Prvo LeAnn Rimes je pjevacica (koja ima dva Grammy-a) a ne glumica, koja ima savrsen glas, ukucaj na youtube pa ces vidjeti. Ali naravno da neces ukucati na youtube, jer je tvoj najveci domet Seka Aleksic i Dara Bubamara.
Ja mislim da ga gadura hoce nazad , jes ruzna ovdje jbt
Svaka cast za komentar : \"Boze sacuvaj, jadni vasi muzevi ili momci ako ih imate. Jedna je stvar da vam je neko platonska simpatija ali je skroz nesto drugo spremnost povrijediti i prevariti osobu koja vas voli i koja sa vama sve dijeli. Zao mi je ali ako vam se desi da vas iz bilo kog razloga taj vas trenutni partner nekada ostavi, ali nije bas da niste zasluzile.\" @Uciteljica,takvih ko ti na svakom koraku na zalost.Obicne fufe bez imalo stida i postovanja.
Stvarno se stidi.Zbog takvih djevojaka ko ti,danasnje drustvo je propalo.Sponzoruse i cure koje varaju,koje ne znaju cijeniti ljubav niti znaju za stid.FUJ
Nemoj da se izvlacis sada,ne pije ti to vode... Hvala Bogu pa nemas muza,jer tesko mu se s takvom rospijom.
@@Uciteljica Prvo ja nemam muza, a moja gornja konstatacija je bila sala, na racun izgleda njenog danasnjeg muza koji je prezgodan, to sto si ti ogranicen/a, nije moj problem.
Izvini,ali kako bi se ti osjecala da tvoj muz tebe prevari ? Ako bi ti bilo svejedno,ti onda ne volis muza,ti si osoba koja voli samo sebe,a samim tim si jadna...
Danas je tesko da se nadje dvoje ljudi,koji znaju sta je ljubav,a ljubav je VJERNOST najprije.Ako nema vjernosti,znaci da nije nikad bilo ni ljubavi.Osoba koja prevari svog partnera je nemoralna,jadna i bezobrazna i drska osoba...
Ljudi smo i grijesimo, djevojka se pokajala, i osim ovoga za nju se ne vezu nikakvi skandali, a za razliku od raznoranih Lady Gaga i Rihanna ova djevojka ima glas, samo nazalost nije toliko popularna, bar ne na nasim prostorima.
Ovako je vecina veza danas nazalost.Moral je nestao,atid,postovanje i ljubav su postale samo rijeci za vecinu ljudi.
Jason Statham je razlog zbog kojeg bi prevarila ne znam ti ja koga... pa makar crkla :D :D a vi kako hocete....
Ko su ti trecerazredni glumci?! Cuj ti ovih koka i one bi prevarile sa ovim likom, pa sta bi radile kad bi im dosle prave muskarcin, pravi muski simboli tipa marlona branda nekad ili pirce brosnana, neki pravi muskarci, mos mislit, tad bi i djecu ostavljale..
Jeko ba eddie cimbrian ili kao ti ga vec?
Nek ga nastavi varat i oprostit ce si, ha ja.
@@aha Bas da vidim koliko ce te drzati. Standardna prica frajera dok se ne ozene