Rasplakala se u tv emisiji
0

LeAnn Rimes ne može sebi oprostiti što je prevarila bivšeg muža

Klix.ba
Pjevačica LeAnn Rimes, koja je u braku sa glumcem Eddiem Cibrianom, još uvijek teško podnosi činjenicu da je 2009. godine upravo sa Cibrianom prevarila svog tadašnjeg supruga Deana Sheremeta.

Skandal koji je njihova preljubnička afera izazvala će je, čini se, progoniti dok je živa. Pjevačica se slomila u emisiji TV voditeljice Giuliane Rancic kada je govorila zbog čega je prije tri godine izabrala Cibriana, a ne svog muža.

Priznala je da još uvijek ima problema sa bivšom suprugom svog sadašnjeg muža, no to joj ne pada teško koliko činjenica da je uništila sedmogodišnji brak sa Sheremetom. Rancic je upitala zašto su se Rimes i Cibrian upustili u aferu kada su oboje bili u braku.

"To je zaista teško i ključno pitanje. Nikada nisam htjela povrijediti nikoga, ali mislim da se ne može prekinuti veza koja je jaka. Možda ste doživjeli puno prekrasnih stvari sa vašim supružnikom, ali je nešto usput vaš odnos poremetilo. Ne možete slomiti nešto što je već slomljeno", pokušala se opravdati Rimes.

U tom trenutku je u emisiji počela jecati i kroz suze govoriti da je njena i Cibrianova odluka da ostanu zajedno bila veoma teška.