Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo izgleda ko god je dosao dobio po neku nagradu
@Skaut hejter
Na Faceu je Bh Telecom štimao glasove imaju i dokazi... postajemo gori od Sjeverne Koreje
kažu hvalio se po mahali da je pobijedio u izboru za Miss godine hahahha
Jedini koji ovdje zavređuje nagradu je Safet Zec, ali ne u istoj vreći s nabrojanima...Narod zna sve!
Filippo Tattonni Marcozzi je muž od američkog ambasadora, znači ipak je on davač a mabasadorica primač
hahahahahaha koji miki maus grad i narod
Jeli ovu manifestaciju možda organizovao Džemat ekonomskog fakulteta?
Sve stele same,pa ima li ista u njihovim zivotima a da nije lazno,Bog vidi sve e naivci,kao da nema zivota poslje smrti,tako se ponasaju
Ovo onaj sto nas bruka i nece da primi strane zvanicnike, zbog toga je izabran za muskarca godine, pa i na tim glupostima preko srele zavrsavaju za svoje ljude bijedna SDA
Ja muškaraca i govana
Izbor za muskarca godine: Izvođač godine je Džejla Ramović wtf????
ima li odvratnijeg lika od ovoga Zvonka Komsica, a licnost godine? Pa ko to glasa?
Oooooo Alaše spali nas!
Plesač godine: Emir Hadžihafizbegović
što se mene tiče to je jasmin imamovic,ipak frajko godinama na vlasti a njasre mu dagra al eto on je crveni .svaka cast toliko godina manipulise gradjanima Tuzle ali i opijenim masama diljem BiH i opet niko ni rjec protiv njeg.
Skaka je stvarno napravio bum, mjesto koje je prije bilo samo ikebana sad je jedno od uticajnijih mjesta i mislim da ce se uskoro bitke voditi za gradonacelnika vise nego za premijera. Pitam se sta su prethodnici radili sa parama iz budzeta koji je slican ovom danas ili sto bi u narodu rekli, gdje su pare.
Cestitke gosp. Skaki i oram reci da je ovo zasluzeno kad se uzme u obzir doprinos koji je dao za nase Sarajevo. Ovom prilikom pozivam sve mlade da se ugledaju na ovakve ljude koji su uspjeli da doprinose drustvu a ne da pune stranice crnih hronika ili da sjede u kladionicama i kukaju na drzavu.
Zaslužena titula nasem gradonacelniku koji je za razliku od ostalih funkcionera i zvanicnika koji su citavu godinu potrosili na stranacka prepucavanja uspio pokrenuti ogromne stvari a sigurno i najbitniju stvar za Sarajevo,nasu zicaru. Kapa do poda majstore.