Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli panike u kurawa kad je 208 cm veliki Nigger na kokainu i Afričkim šljivama ušao na vrata...
JARANEMOJ DOBIO SAM IZVJESTAJ IZ TE JAVNE KUCE DA KAD JE ODOM SKINO GACE LJUDI MISLILI BARAK U GACAMA
hahahaha haveru ti si Alfa komentator hahaahha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DIGO MU SE DO BESVJESTI JARANEMOJ
AUDREY DA NIJE PROBO OVE HRVATSKE TABLETE SA MARIHUANOM STA MISLIS JARANEMOJ
Kad mu se digo' od 5 litara krvi 4 mu u qurac otišle, dobro je živ ostao...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
10 tableta ilegalnog afrodizijaka a znatel koliki su inače guzovi kod Kardašianki ?. Uz prethodnu dozu kokaina izgleda je baš PREKRDAŠIO :))
E sad i ako umre umrijece ko jebac- sta ga briga
glasnogovornik bordela?!?!? jbt, ozbiljan neki bordel. zamisli organizacije tamo. vice-kurava, senior kurava, junior assistant kurava, itd...
Prekuco javnu kucu
INFORMACIJA IZ PRVE RUKE. KAže mi komšinica koja radi u hitnoj pomoći, da se ovo dešava kod muškaraca sa izuzetno velikim udom, kojeg Lamar prodržava i dalje rukom da mu ne iskoči iz gaća. NAIME, da bi se do kraja napumpao toliki ud treba sva krv iz tijela, pa na kraju i iz mozga. Radi toga ponosni vlasnik organa onda pada u nesvijest !! Predpostavljamo da je dobro izdriblao 2-3 uposlenice u zagrijavanju, dok na posljetku NIJE UDARIO U PRAVU ! :)))
Vako je i mene jednom iz Sarajva iznijelo
Govorile stare zene valjda sto se razumu u to kaze dajte mu boni sirutke vidite da je bio nedje pa se malko priyebo,i proslo dva sata ja mogo opet i one se Smijale i cijelo selo se smijalo i i ja sam se smijo
Kakav ba kokain čovjek mlatno tri zaposlenice, svaku po tri puta odvalio od k... i presušio.
Presaugo malo, haj nije to ništa, odmori koji dan pa opet u akciju.
Rradi ovakvih poučnih i zabavnih tekstova pratim Klix. Da se je ovo desilo pripadniku nekog od konstituvnih naroda u Holday Innu, izašlo bi u nezavisnim novinama tog konstituvnog naroda PAO ZA SVOJ NAROD, a na posljednjem oproštaj čelnik vjerske zajednice bi nakon dirljivog plotičkog govora sigurno pustio i SUZU ZA TAKVIM ČOVJEKOM !!
KO LI JE BILA SRETNA DOBITNICA ??
MNOGI SU UGLEDNICI UMRLI U JAVNOJ KUĆI. JEdan od zadnjih mi je čini mi se bio rahetli premijer FBih Hadžipašić. Imal li ljepše smrti od takozvane slatke ?? Eh da samo neki dan nije zatvorena najveća javna kuća u Evropi HOLIDAY INN, gospodin bi nakon ovoga sigurno bio zvijezda Bakirovog sljedećeg Sarajevo Film Festivala, sa neograničenim smještajem i gutom u pomenutom hotelu u kojem mrske razvratne komunjare nisu organizovale protituciju nego vjerovali ili ne da NISAM NAPUŠ(T)ENA : ZIMSKE OLIMPIJSKE IGRE !!
čojk demoliro javnu kucu
Prije nego sto je Lamar pao u nesvijest, kazu zadnje rijeci su mu bile "Ljubicanstveno!".
Najbrzi ste sa ovom vješću... svaka čast :DD
samponi ubise ;D