Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj google je čudo da prdneš staviš na YT i obogatiš se neki japanac bi se nakon sedam dana javio da si ga plagirao.
Ukrala je i Borisu Novkovicu pjesmu ”Sta je sa princezom moje vrele mladosti”. Njena verzija se zove ”Telephone”. Ne zezam se. Provjerite sami, lako je pronaci. Ne kontam da covjek nije reagovo.
Ja cijelo vrijeme uz ovu njegovu pjevam Shalalaallalalalalallow i nigdje ne nadjoh nesto slicno. Pao lik na zajebancije.
Iste note...hahahaha...koje od njih 11? A pjesma ovog Steve-a nema nikakve veze sa Gaginom...ni harmonski, niti melodijski, niti je tempo sličan...veze sa vezom nema...ali eto nema drugog načina da privuče ljude da mu dođu na kanal, pa bezveze proziva.
@Trt odeš i tuziš nekog da ti je plagirao knjigu jer koristi ista slova :D
I nije neka pjesma bolje receno bezveze.
Svakako je pjesma obicna limunada.