Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa znaci ne pomaze ona nego oni koji kupe. Evo prodavacu i ja bureke. Burek 50 KM, od toga 49 KM ide Japancima, a 1 KM Šiptarima.
kOME SE TO MOLI? sotoni?
Vala upravu si.Svi odjednom nesto merhametli a nasa raja crkava bez cunamija a tako skromno zive.
stvarno si zaista .) meni sve suze niz ledja
Frankly,ne osjećam neku tugu...Totalno sam indiferentna glede ove katastrofe....i mišljenja sam da su sami sebi priredili ovaj dernek....ljudi uništavaju prirodu, teroriziraju je na sve moguće načine i onda se kao iznenade kada priroda uzvrati udarac...Mislim da su znali da je Tokio na trusnom području, da su ispod tektonske ploče koje prijete da progutaju cijeli grad, pa ipak su imali m*da da grade kiklopske zgradurine i pre*eravaju se....šta da kažem!?...lafo pametni, a toliko stupidni i oholi da graniči sa idiotizmom!
Izvini jaroo al\' meni Japan tek na trecem mjestu!
Pa sto ti glupaco nedas pare nego od nas trazis da mi damo??? VOWWW, bezobrazluka,... a u Americi jos malo pa cemo od plata moci samo vodu kupiti.
Nije japan Haiti, sta ce im novcici. Treba im pomoc u ljudstvu, pa Gaga i ja idemo kopati rusevine.
kad im je tako stalo da pomognu sto ne odrijese svoju kesu nego opet preko ledja glupana koji slusaju tu muziku.... najgore je sto ti glupani ne znaju ni gdje je japan a kladio bih se ni ovo dvoje kvazipjevaca
Jbt-e ko da nema pare da pomogne vec mora NARUKVICE PRODAVATI!!! Da bi pomogla jadnom narodu....Meni je ona fakat smijesna cura, prava glupaca hahahaha....lol
Daj pare pusti narukvicu gaduro jedna :)
\"To je nevjerovatna kultura i tamo žive divni ljudi. Moje molitve upućene su njima. Svi im moramo pomoći\" A gdje ovdje pise da mu je Japan najdraza zemlja? Ili niste fino copy/paste ili niste fino preveli. :)
hahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahah e moj ikskome wi dont give a fak for đastin and gaga:))))