Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakve izjave postaju uvreda za sve zene svijeta koje su stvarno silovane
We live in a society of victimization, where people are much more comfortable being victimized than actually standing up for themselves.
a kako ti znas da nije stvarno silovana??
Jasta je silovao,ona je pristala radi karijere da se progura ma kakvo silovanje.90% posto ovih estradnih radnika postiglo popularnost preko kreveta
HA HA HA! Samoprozvana Lady da dodamo baraba dala sa 19. nekom da bi bila netalentovana, ružna i ofucana nekon da bi uspjela i sad jadna silovana. Da te hoće silovati svaka živorinja oguljena čije krzno nosiš! Fukaro jadna!
Ovdje je fazon da se krivnja prebaci na katolicku crkvu, da se ljudi odbace od vjere. Potencira se ko fol silovanje i to je u naslovu boldirano na svim vjestima, a ljudima u podsvijesti ostane crkva i da tamo ne valja jer je Gaga to rekla. Klasicno cionisticko satansko ispiranje mozga americkih medija i njihovih europskih podruznica glupim Amerikancima i sve glupljim Europljanima.
Ima li koja da nije silovana prije 10 godina, a tek sad prijavljuje?
Prije bi rek'o da je dala dobrovoljno kao sve one što daju. Nema karijere bez da ga primi od čiče.
Šta vi mislite da holivudske 'dame' talentom dolaze na scenu... Ah, idila.
...inace ne vezano za "silovanu" spodobu, radio show na kojem je bila je jedan od najboljih i Howard Stern ima stvano neverovatno dobrih intervjua sa izuzetno zanimljivim gostima, svakako preporuka da se poslusa... :).
Mora da je bio očajan kad je uspio ovog gabora nategnuti
Fuj
Pukla se sa producentom i sada kada je postala popularna kao ' Ajjj silovanje!! ' Vjerujem da vecinu pjevacica bubaju producenti !
Ima li ko u tom svijetu da nije silovan ili da nije silovao?
Ja imam 32 g. i moram priznati da sam i ja silovan od strane Jamsenove, Silvie i one mrkulje Tere Patric sa svojih ne punih 20 godina, i to više puta. To su bile traume kojih se i dan danas rado prisjećam, tešto zaista, nije se lako nositi sa tim...
Sta ovo nisi vise in ako nisi silovan
Mike Tyson je jebizovniji od nje.
Da nije mozda ona (on) silovao producenta?
Cuj silovana a sama mu dala, nidje veze.