Showbiz
11

Lady GaGa priznala da ju je u 19. godini silovao producent

Klix.ba
Gostujući u radijskoj emisiji Howarda Sterna, pop zvijezda Lady GaGa priznala je da je bila silovana kada je imala 19 godina.
Foto: EPA
Foto: EPA
Pjevačica je priznala da je to za nju bilo veoma traumatično iskustvo, te da je morala ići na terapiju kako bi prevazišla taj šok.

Priznanje Lady GaGe uslijedilo je nakon što ju je Stern upitao šta znači njena pjesma "Swine", a zatim je i otvoreno pitao da li ju je njen producent silovao na početku karijere.

"Prošla sam kroz užasne stvari, ali sada im se mogu samo smijati, jer su mi psiho-fizičke terapije pomogle da zaliječim traumu", rekla je Lady GaGa, te dodala:

"U to vrijeme sam išla u Katoličku školu i tada su se počele događati te stvari. Samo sam mislila: 'Zar je ovo samo način na koji se odrasli ponašaju?' Bila sam veoma naivna. Tek kad sam postala starija shvatila sam koliko je to sve loše. Bio je 20 godina stariji, a ja sam bila klinka".

Isprva nije htjela nikome ništa govoriti, ali onda je odlučila potražiti pomoć.

"Dugo mi je trebalo da si priznam šta se dogodilo", otkrila je priznavši da ni danas ne bi podnijela da se sretne sa svojim silovateljem.