Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Israfile puhni,vakat je !
Neka nas jos. Bit ce strasno zanimljivo.
Inace,to je najbitniji dio naseg zivota. Znanje o selfiju,koja poza,kako se napuciti te onako sto vise izbaciti du pe ali znas kao slucajno,kobajgi to se samo od sebe uvuklo u kadar. Trebali bi od obdanista uvesti to,pa kroz skolovanje,pa sutra da se fino moze studirati. Ha ya,nek postane nauka koja ce se izucavati,ovako inace nema smisla,sto jes jes
@UtopiaBosnia koliko se jadne krive na onim slikama po fbu, polomice kičmu
Savjet slikaj se dok ne ispadnes kako treba
Zaboravila si prvi korak, a to je napuši usta i izoperiši lice dok više ne budeš ličila na sebe. Bez toga džaba ti i tajming i ugao kad si iz svakog ugla ružna.
selfiraj nam vadzinu...
Fuj
Wooooow kakvo prosvjetljenje!!! HAHAHAHAHA
https://pbs.twimg.com/media/BbYq0jPIUAEr0Ks.jpg
Predznak sudnjeg dana. I za totalne nevjernike !
za savršen selfie---slikajte nekog drugog
Kad će taj meteor?
skini grudnjak e taj 😂
Goni se u pm sa svim tim svojim egoizmom...