Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
God save the Queen; Sex Pistols :)))
SVAKO IMA PRAVO DA SVOJE MISLJENJE KAZE BILO POZITIVNO ILI KRITICNO, SVAKA JAVNA LICNOST SE MORA SUOCITI SA TIM ILI NEKA PRESTANE DA SE REKLAMIRA I NECE GA NIKO KOMENTARISAT, ZA MENE SU OVI KRIMINALCI KAKVIH SVJET NIJE VIDIO, KAKVI KRALJEVI PA NISMO U SREDNJEM VJEKU DA NAS LAZU U LICE I RAZMECU BOGASTVOM DOK POLA SVJETA UMIRE OD GLADI I GDJE SU RATOVI ZBOG OVAKVIH GLAVA PRAVLJENI.
@bosnia123 Postoji pravo,a postoji i kultura ponasanja.Kriticko misljenje sa argumentima je pozeljno.Deranje pri razgovoru nije primjereno.Kraljevska porodica u svijetskoj skali najbogatijih ljudi na svijetu je na dnu tabele.Prednjace ratni tajkuni i naftni magnati.A Velika Britanija je jedna od najpozeljnijih zemalja za zivot.Ocito da zemlje koje imaju kraljevske porodice su prosperitetnije od onih koje vode cobani.
Neka se i Klix ugleda na kraljevsku porodicu i neka blokiraju sve one koji ostavljaju uvredljive komentare.
USTAV BOSNE I HERCEGOVINE Član II Ljudska prava i osnovne slobode ----- 2. Međunarodni standardi ---------Prava i slobode predviđeni u Evropskoj konvenciji za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda i u njenim protokolima se direktno primjenjuju u Bosni i Hercegovini. Ovi akti imaju prioritet nad svim ostalim zakonima. ------- 3. Katalog prava g) Slobodu misli, savjesti i vjere. h) Slobodu izražavanja.
@SimpleRed -guest3382 Postoji pravo,a postoji kultura ponasanja. Kriticko misljenje sa argumentima je pozeljno. Prava i slobode podrazumijevaju i odgovornost.Pozivi na rasnu, vjersku ,nacionalnu mrznju ne spadaju u slobodu izrazavanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nakotilo se i u ove Kraljice Elizabete pun ih dvorac 😊🇬🇧
Ova dva ziva mejta likevo,na slici su upropastili fotografiju
još samo da počnu nosat' šamijce ;)
Megan ima oci na.vrhu glave, to nisu cista zenska posla
Otkako su dobili "cestitu" snahu Megan uvode se i pravila. Ona ce njih povaljali kad tad