Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman mu dao ubojitu vakcinu
Bio je cudak i pedofil, tu nema sumnje.
Ma jok nego poceo pricati protiv elite ili ti tkz Iluminata pred kraj zivota pa su ga skinuli a sad mu ni mrtvom nedaju mira.
ovaj film je obična ljigavština... mene nisu uspjeli uvjeriti ni kad su plakali kod oprah.
Sto nisu pricali dok je covjek bio ziv...?!???
Baš nisam ljubitelj Jacksona ali je ovaj napad na njega toliko ofiran i providan. Pa jel se neko okrene protiv mašinerije i počne pričati protiv njih, odmah završi pod zemljom ili sa nekakvom etiketom. Samo glupani i naivci vjeruju u onaj film.
Ovaj film je fikcija cista prvo Jackson je bio vlasnik kataloga koji vrijedi sada milijardu dolara dijelio je 50% udjela sa Sony em kad se Jackson usprotivio njima pocele su optuzbe na osnovu nicega film je napravljen od strane HBO koji je sponzor emmy nagrade tako da se vuce "agenda" protiv njega zato sto je crnac a najuspjesniji muzicar i kao 2 jer se usprostavio velikim kompanijama i lobistima. https://www.youtube.com/watch?v=CXOfz1YkWeA rusi Leaving Neverland u pola sata